Infiintata in anul 1992  ca statie locala de intretinere si reparare a masinilor agricole, Magic Agrojet S.A. a devenit totodata centru de cercetare si dezvoltare a masinilor de erbicidat purtate, a utilajelor de imprastiat ingrasaminte chimice si a echipamentelor de fertilizat solul, inregistrand in anul 2001 un personal de 130 angajati.

Raspunzand celor mai inalte cerinte, suntem si in prezent furnizorul de echipamente agricole si subansamble a unor societati specializate din Franta si Italia.

Pentru a satisface exigentele de calitate dupa aderarea la spatiu comunitar, societatea noastra a investit in retehnologizare, facand achizitii de utilaje pentru prelucrarea metalelor cu comanda numerica. Acest lucru a facilitat dupa anul 2007, semnarea unor contracte cu parteneri din tara si strainatate pentru productia de echipamente tehnologice pentru industria lemnului, componente pentru industria energetica si diverse subansamble pentru masini industriale.

Adaptabilitatea si flexibiltitatea ne caracterizeaza, intotdeauna activitatea de baza s-a completat cu proiecte unicate sau de serie mica care ne-au stimulat capacitatile.